En underbar gemenskap!

En av mina allra största inspiratörer inom prepping är och har från början varit Urvaken och hans blogg. Han var en av dem som verkligen öppnade mina ögon för vad prepping var, på ett sunt och balanserat sätt. Han delar med sig av sin verklighet, både framgångar och motgångar, bra och dåligt och just detta gör att han känns så äkta. Igår dök ett blogginlägg upp som inte var så roligt att läsa, för Urvaken har bloggen blivit en kostnadsfråga och det var inte helt självklart att den skulle fortsätta finnas kvar. Då kommer detta underbara exempel på vilken gemenskap det finns i preppergemenskapen, bland personer som i många fall inte ens har träffats men ändå känner sig som nära vänner med varandra.

IMG_7216

Tre timmar efter första blogginlägget kommer nästa. Problemet är löst genom att så många vill ha bloggen kvar att de är villiga att bidra med en slant, så den är nu finansierad minst två år till. Nu ser jag, och många andra, fram emot fler inspirerande blogginlägg.

Annons

2 reaktioner på ”En underbar gemenskap!

  1. Det är så himla fint att se! Gemenskap på hög nivå. Där folk gillar, respekterar och hjälper varann utan att ta hänsyn till ålder, könstillhörighet och andra nutida samhållsstyrningar. Ren och skär kunskap samt personlighet andra inom denna intressesfär verkar ha.

    Gillad av 1 person

    1. Helt underbart! Visst visste jag att vi är en bra grupp med människor – men tre timmar!! Det visar verkligen sociala mediers bästa sidor. Jag har många ”twitter/bloggpreppers” som jag betraktar som riktiga vänner och som jag aldrig har träffat i verkligheten. Man lär känna varandra ganska fördomsfritt och utan filter. Ett riktigt bra skyddsnät som jag är tacksam för att jag har tillgång till.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s