Dagarna rullar på och snart är det vinter

Det märks att det är mycket som händer runt omkring mig nu – tiden går väldigt fort. Händer inte så mycket roliga saker, men ändå. Har precis lagt ned den tredje budgivningen på hus pga att det drar iväg till fantasisummor. Hur tänker folk egentligen, betalar de hur mycket som helst för vad som helst? Tänker man inte på kostnaderna för den rust som behövs göras? Till och med mäklarna har kommenterat att det blev mycket högre än de förväntat sig. Letar vidare och hoppas att något realistiskt dyker upp.

Barn nr 2 är på väg att flytta hemifrån också, så även där händer det en del. Försöker se till att det blir lite prepptänk även där, tror att det funkar främst pga att ekonomin kommer att vara knaper. Att bunkra upp på basvaror när lönen kommer är ju ett sätt att se till att det finns något att äta även om pengarna är slut i slutet av månaden. Nyttigt ändå att ha lite snålt och lära sig att allt kostar. Kommer att bli lite intressant när naiviteten träffar verkligheten – hoppas att det resulterar i bra lärdomar.

Jobbmässigt är jag inne i en period där jag verkligen funderar över om det inte är dags att gå vidare till något annat. Trivs väldigt bra med arbetskamraterna, men arbetsuppgifterna börjar bli allt mindre utmanande och intressanta efter över 5 år på samma ställe. Letar lite sporadiskt efter att något ska dyka upp som fångar mitt intresse utan att riktigt veta vad jag letar efter. Svårt när man nog vill göra något annat än det man är utbildad för.

Träningsmässigt så börjar det bli lite svårt att fortsätta med mitt största intresse just nu – att cykla i skogen. Det är blött, kallt och mörkt. Funkar fortfarande på helgerna när man kan cykla mitt på dagen (om det är hyfsat väder) men det börjar verkligen bli inomhussäsong för träningen nu. Om det blir en bra vinter så kan jag ju i och för sig åka skidor ibland. Annars är det nog främst styrketräning som får gälla över vinterhalvåret.

Att dagarna rullar på snabbt märks även i preppingen. Det jag tyckte att jag ”köpte nyss” visar sig ofta vara för ganska länge sedan. Missar att fylla på vissa saker i tid och inspirationen är inte riktigt där. Har ändå bestämt mig för att göra en rejäl översyn och omstrukturering när barn nr 2 har flyttat och det kommer att finnas bättre med plats. Behövs lite omtag känner jag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s