Har varit sjuk

Att vara sjuk när man är prepper förenklar helt klart vissa saker! Jag har varit sjuk i lite över en vecka, dvs i princip sängliggande med feber till och från. Maken har också varit sjuk i princip lika länge och samtidigt. Alvedon och Iprenlagret är nu nästan helt roterat, dvs vi har inte behövt åka och köpa nytt under tiden vi var sjuka utan först nu när vi är på bättringsvägen har vi fyllt på. Även mat, i den mån vi varit hungriga, har funnits hemma hela tiden. Vi var dock iväg och lyxhandlade lite isglass eftersom vi hade en fruktansvärd hosta och fick ont i halsen och isglass var skön lindring. Aldrig har det varit så lätt att motivera att jag har så mycket hemma. Inte ens nu är det så akut med handling utan vi väntar tills helgen närmar sig. Att som Swedish Prepper fundera över hur man klarar sig när man inte kan göra saker själv blev nu inte så relevant för min del, men visst hade det varit ett problem om det hade varit ett skarpt läge och man hade varit tvungen att tex hämta vatten någonstans. Tur att man har två barn som man kan utnyttja i sådana fall. Utan att vara för naiv så inser man vikten av ett kontaktnät, flera personer som man kan höra av sig till om man skulle behöva hjälp. Även bra kontakt med grannarna är en fördel (och bra prepp).

En annan fördel med att vara sjuk, utöver att det blir ett litet prepptest, är att jag hunnit läsa lite böcker. Mer om det i senare inlägg.

Jag är tillbaka på jobbet nu, men det var lite udda att behöva gå till läkaren och få ett sjukintyg på förkylning eftersom det höll i sig så länge. Hoppas att det går över helt snart för nu längtar jag efter träningen och att kunna träna utomhus. Det behövs även fyllas på i lagren.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s