Det rullar på…..

Vardagen rullar på utan större förändringar just nu. Jag letar fortfarande runt på Hemnet och maken börjar mer och mer prata i termer om när vi köper hus istället för om vi köper hus. Vi är nog fortfarande inte helt överens om vad för sorts hus och var det ska ligga, men det kommer väl så småningom. Vårt välfyllda skafferi fortsätter att vara välfyllt och täcker ca 2 – 3 veckor om det skulle behövas. Så mycket mer går det inte att göra när man bor som vi.

För mina föräldrars del så har jag sett till att min pappa har införskaffat en mobil han förstår sig på och som kommer att fungera när han behöver det. Han gjorde ett försök med en smartphone, men har efter ett års försök gett upp. Han förstår sig inte på den, tycker inte att den fungerar som han vill och batteritiden var i hans ögon urusel. Nu har han en CAT B30 som han verkar nöjd med. Lång batteritid och med knappar så att han klarar av att ringa. Att kunna få tag i varandra om det händer något är viktigt. Båda två är en bit över 80 år så nymodigheter är svårt.

På hemmafronten så har jag investerat i en fotogenlampa som ska stå i vardagsrummet. Budade hem en stor, fin från Tradera som jag nu väntar på. Hoppas verkligen att inte något händer vid transporten. Skyller naturligtvis på mysfaktorn för att motivera köpet, men nu har vi förhoppningsvis en pålitlig ljuskälla om vi skulle bli utan el. Tanken är också att den kommer att användas flitigt under det mörkare vinterhalvåret.

Tittade på några avsnitt av Hundra procent bonde på SVT Play häromdagen och insåg att det var ju ett riktigt guldkorn. Letade desperat efter fler avsnitt, men hittade inte tidigare säsonger någonstans. Det som visas nu är säsong 15, så det finns en hel del att titta igenom bara jag hittar dem. Inte för att jag skulle vilja gå ”all in” på det sätt han har gjort så är det i alla fall så jag tänker mig självförsörjning. Om någon vet var jag kan hitta tidigare säsonger, textade, så blir jag överlycklig om ni tipsar mig!

Annonser
Det rullar på…..

2 reaktioner på ”Det rullar på…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s